fbpx
  • Ma - Vrij: 8:15u - 17:00. Zat: Op afpraak. Zon: Gesloten
  • Danzigerbocht 53 1013 AM, Amsterdam
  • 020 6866834

Diensten

ONDERHOUD & REPARATIES

Wij zijn ruim 40 jaar een begrip in Amsterdam en omgeving op het gebied van Volvo-onderhoud en reparaties. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met andere merken.

DIENSTEN

Hieronder staat een overzicht van de diensten die wij leveren. Ook voor in- en verkoop van auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Plan gerust  een afspraak met ons in voor onderhoud of reparatie aan uw auto.
  • Telefonisch: 020-686 68 34
  • Mail: info@berle.nl

APK KEURING

APK-keuring voor zowel benzine, diesel, hybride als elektrische voertuigen.

Vanaf €42 incl. BTW.

AIRCO SERVICE

Te weinig of geen koelcapaciteit? Een muffe of stinkende airco? Onderhoud en reparatie van het airconditioningsysteem doen wij graag!

Vanaf € 140,- incl. BTW.

BANDEN EN VELGEN SERVICE

Het enige contact dat uw auto met de weg heeft is via de banden. Het is daarom erg belangrijk dat dit in orde is en er zorgvuldig mee om wordt gegaan.

Banden vervangen/wisselen, wielen balanceren, uitlijnen en/of velgreparatie is daarom ook een deel van onze expertise.

Wees daarom meer dan welkom voor advies, een wissel en/of reparatie.

SCHADE AFHANDELING & SCHADE REPARATIE

Schade klein of groot, geen probleem! Als u de schade wilt laten herstellen kan dat via ons. Wij kunnen de schade voor u opnemen, een offerte op maat maken en het contact onderhouden met de verzekeraar en schade expert.

MOTOR MANAGEMENT

Wij lezen uw auto uit en maken een diagnose van de (eventuele) elektrische storingen.

TREKHAAK MONTAGE

Wij plaatsen nieuwe (afneembare)trekhaken incl. kabelboom en zorgen voor de juiste aansluiting (7 of 13-polig). Uiteraard altijd in overleg.

VERKOOP ONDERDELEN

Op aanvraag.

RUITEN SERVICE

Ruiten vervangen (sterretjes, barsten en/of lekkage).

AANKOOPKEURING

Liever toch een second opinion? Kom langs! Dan zorgen wij voor een uitgebreide voertuigcheck. Kosten €100 incl. BTW.

 

TAXATIE

Uw youngtimer en/of prachtige bolide laten taxeren voor bijvoorbeeld de verzekering? Doen! Vaak is dit namelijk ook een verplichting. Voor € 250,- incl. BTW is de auto weer voor 3 jaar getaxeerd.

VERKOOP IN CONSIGNATIE

Wilt u van uw auto af maar totaal geen zin deze zelf te verkopen en te adverteren? Dat snappen wij helemaal! Daarom bieden wij ook ‘verkoop in consignatie’ aan. Met andere woorden: wij verkopen uw auto!

POETSEN & DETAILING

Goed onderhoud van de auto is niet alleen mechanisch maar ook optisch. Het juist behouden van de lak maar ook bijvoorbeeld de kunststof delen en (raam)rubbers is essentieel. Wij maken uw auto dan ook weer helemaal als nieuw!

Buitenkant vanaf 250 euro incl. BTW (polijsten, krassen wegwerken en ceramische wax laag) voor 3 tot 6 maanden resultaat.

Binnenkant vanaf 100 euro incl. BTW (shamponeren, stofzuigen en stof/leder behandeling).

OZONBEHANDELING

Vieze luchtjes in uw auto? Zoals rooklucht, natte hond of andere muffe geurtjes? Wij kunnen uw auto een ozonbehandeling geven. Luchtverfrissers zullen geuren enkel maskeren. Met een ozonbehandeling wordt de vervelende geur op moleculair level afgebroken en omgezet in geurloze lucht. Mogelijk vanaf 90 euro incl. BTW.

Heeft u vragen? Bel ons!
020 - 686 68 34
nl_NL